20 Malzeme
- Soğuk Malzemeler
- 3 Yumurta, büyük
- Soslar
- 1/2 su bardağı Karamel sos
- Tatlandırıcı ve Baharat
- 2 1/4 su bardağı Çok amaçlı un
- 2 çay kaşığı Kabartma tozu
- 2 çay kaşığı Kabartma tozu
- 3/4 su bardağı Kakao tozu, şekersiz
- 4 su bardağı Pudra şekeri
- 4 oz Bitter çikolata
- 4 1/4 su bardağı Toz şeker
- 1 1/2 çay kaşığı Kaşer tuzu
- 2 çay kaşığı Deniz tuzu, lapa lapa
- 2 1/3 yemek kaşığı Vanilya, saf
- Yağlar ve Sirkeler
- 3/4 su bardağı Kanola yağı
- İçecekler
- 3/4 bardak Kahve, sıcak
- Sütlü Malzemeler
- 1 1/2 bardak Tereyağı, tuzsuz
- 1/2 bardak Tereyağı 1 bardak Ayran
- 3/4 bardak Krem peynir
- 1/3 bardak Yunan yoğurt, sade
- 11/2 bardak Ağır krem
Yorumlar
Yorum Gönder