Patlıcan ve Yulaf Ezmesi Köfte



                                 

 Malzemeler



İÇİNDEKİLER (20 köfte için) -2 büyük patlıcan -1/2 soğan -yeşil w / n -80 g rendelenmiş peynir -1 yumurta-yulaf w / n-tuz / biber -1 çay kaşığı sarımsak tozu -1 çay kaşığı soğan  Toz -1 çay kaşığı kişniş -1 çay kaşığı maydanoz


ADIM ADIM:
1) Patlıcanları küpler halinde kesin ve iyi bir yağ ile bir tencereye veya tavaya koyun.  Tuz ve 1/2 doğranmış soğan ekleyin.

 2) Ara sıra karıştırarak 9-10 dakika iyice pişirin.

 3) Isıdan çıkarın ve bir kaseye koyun.  Biber, baharat ve yumurta ekleyin. 

4) El tipi bir işlemci ile her şeyi iyi işleyin.

 5) Rendelenmiş peynir, kıyılmış yeşil sebzeler ve yulafları, yönetilebilir bir "kütle" olacak şekilde gerekli miktarda ekleyin.  Yulaf ezmesi yoksa, polenta, ekmek kırıntıları veya trituta edilmiş şekersiz tahıllar kullanabilirler. 

6) Daha sıkı kavramaları ve kolayca monte edilebilmeleri için yaklaşık 20 dakika soğuğa alın.  * fırını orta sıcaklığa ısıtın (180 °)

7) Preparat ile köfte hazırlayın ve pişene ve yanlarda hafif altın olana kadar 20 dakika boyunca az yağ içeren bir tabağa fırına alın.  Ve hazır!  Biraz sos, makarna veya el ile yemek için!


Yorumlar